В частна детска градина с преподаване на английски език "ДЖОЙ", гр. Пловдив, децата получават персонално отношение. Групата е малка и на всяко дете се обръща достатъчно внимание. Обучението по английски език е интензивно, резултатите специално при нас са отлични. Детето ни посещава с голямо желание градината и прекрасно се разбира с останалите деца. Там е била една година и желанието й е да продължи отново през следващата. Освен английски език, децата получават и други знания и умения от най-различно естество.

родител: Петър Апостолов
преводач
     АГ "ДЖОЙ", посещавана от дъщеря ми и сина ми в продължение на три години, е мечта за всяко дете. Тук ще намерите грижи, внимание, любов, индивидуален подход към всеки. Обучението по английски език е стабилно и поднесено много подходящо за възрастта на децата. Има големи възможности за творческа изява - танци, музика, артистично майсторство.

родител: д-р Олиана Бойкинова

гл. ас. - катедра инфекциозни болести и епидемиология към УМБАЛ "Св. Георги"

     Първото учебно заведение, което посети детето ни бе важен избор , при който не трябваше да допускаме компромиси. Ние избрахме АЕДГ "ДЖОЙ". Водещото при нашия избор бе дълогодишният опит на градината в подготовката по английски език на деца от предучилищна възраст ...
                                                                                                                 още>>

Родител: Илияна Николова - майка на Стефанина Николова випуск 2004 г.
учител